Hvorfor tar du ikke kontakt med Bøkebloggen for å få mere info om torsdagens innlegg?

Hvorfor går du til ØP assisterende rådmann Ingvild Aartun?

Bøkebloggen ble i dag ca kl 1730 oppringt på hemmelig nummer fra en journalist i ØP. Hun jobbet med en sak om innlegget BB la ut torsdag kveld. Det viste seg at assisterende rådmann Ingvild Aartun hadde sendt inn et leserbrev som skulle på trykk. 

BB ønsket ikke å komme med ytterligere informasjon til ØP før vi hadde fått snakket med Ingvild Aartun. Vi ønsket å informere henne om hvilke dokumentasjon vi sitter på. Mye av denne dokumentasjonen er også oversendt til Kontrollutvalget høsten 2017.

Ingvild Aartun ble oppringt ca kl 1830, men valgte å sende denne meldingen tilbake : «Hei. Jeg er litt opptatt. Send melding. VH Ingvild Aartun.»

BB sendte denne meldingen tilbake umiddelbart: «Fint hvis du ringer oss opp angående Bøkebloggens sak i går. Litt rart at vi blir kontaktet av ØP . Lurt at du vet hva vi sitter på av dokumentasjon før du setter fokus på BB i Øp.»

Ingvild Aartun har dessverre ikke ringt oss opp igjen. 

 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *