Hvorfor går kommunen ved ordføreren til kjøp av dette Torget 1 i Larvik?

Mitt tips er at det er etter påtrykk fra direktørene i administrasjonen. Kan jo ikke være noe morsomt å sitte i Bøe-bygget, hvis man kan ha kontor på Torget med utsikt over fjorden og nær tilgang til butikker og kafeer i sentrum.

Bygget kommer til å bli et evig pengesluk før det kan bli moderne og funksjonelt.

Bygget ble oppgradert tidlig 80-tall. Fasader og vinduer ble gjort nytt av mitt firma APS as. Disse vinduene over hele bygget er nå modne for utskifting med glass etter dagens standardkrav. Dette er høyst sannsynlig ikke med i de 13 millionene.

Så pytt, kommunen skal nå ut med bortimot et par hundre millioner til  før NOEN kommuneansatte er på plass.

Men nå har vi jo eiendomsskatt og får noen flere millioner å søle bort, så lenge den varme skvetten i buksa virker! Etter det kan vi jo innføre bomring og sikkert også finne andre ting å samle inn penger på.

Hvis Larvik kommune skal ha mulighet til å overleve, burde neste kommunestyre bestå av max 15 personer som innehar kompetanse om hvordan kroner tjenes og behandles.

Godt Nytt År

Kåre Wærnes

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *