Victoria Marie Treschow Forsberg og mannen Adrian Treschow Forsberg har kjøpt eneboligen til næringslivstopp og kunstsamler Christian Bjelland.

De har kjøpt eneboligen til Christian Bjelland i Holmenkollåsen.

Holmenkollåsen Foto: Vetle Halvorsen / E24

Prisantydning var på 90 millioner kroner for huset på 900 kvadratmeter og husets tomt er på 4,4 mål. Les hele saken på E24 her.

Dette skjer samtidig som hennes bror Michael Stang Treschow legger ut Norges største privateide bolig Fritzøehus for salg.

Eiendommen, som har vært i Treschow-familiens eie gjennom syv generasjoner, er lagt ut på markedet fordi eieren ønsker at den skal «bli brukt mer aktivt».

Fritzøehus, som ligger i Larvik, har en grunnflate på nesten 2200 kvadratmeter og er totalt på nær 7000 kvadratmeter. Slottet sto ferdig i 1863 og ble senere påbygd i to omganger mot slutten av 1800-tallet. Les hele saken på E24 her.

I dag kan vi lese på NRK at fire av bygningene på eiendommen Fritzøehus i Larvik er fredet. Det opplyser arkivar i Vestfold og Telemark fylkeskommune, Jørgen Solstad. Solstad sier at vernereglene setter avgrensinger for hva som kan gjørast med bygningene som er fredet.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *