OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bøkebloggen er en ny blogg som kommer til å skrive om saker som kanskje engasjerer folket. Siden navnet ble Bøkebloggen så vil nok mange saker handle om hva som skjer i Larvik. Men Bøkebloggen tror at mange saker også kan engasjere folket i resten av landet. 

Larvik har som kjent kun en lokalavis. Dessverre så har dette medført et media monopol hvor ikke alle saker og leserbrev kommer på trykk.Men på denne bloggen vil det både komme gladsaker og saker som dere kanskje ikke vil finne i avisene. 

I Larvik er det i dag et par saker som har fått mye media omtale og derfor kommer nok Bøkebloggen også til skrive litt om dette. Sakene det gjelder er ressurser i  Eldreomsorgen i kommunen og den planlagte Grand utbyggingen. Ved å sette litt fokus på dette så håper vi også at folket engasjerer seg å kommer med sine meninger i kommentar feltene både på bloggen og på bloggens Facebook side. 

Vi vil også gjerne ha innspill og tips om saker leserne brenner for. Og det vil være muligheter for gjeste bloggere 🙂 Kommentarfeltene både på bloggen og på Facebook siden kan benyttes. Hvis en heller vil kommunisere på mail så er adressen : bokebloggen@gmail.com

Kan ikke love noe fast sekvens på innleggene , men satser på et par innlegg i uken i starten. 

Bøkebloggen håper nå at leserne også deler den på Facebook med sine venner 🙂