Bøkebloggen observerer at flere politikere ikke lenger har tillit til dagens rådmann i Larvik kommune. 

 


Foto: SB, Venstre.no og Langsveien.no    Hallstein Bast til venstre, rådmann Inger Anne Speilberg øverst til høyre og Per Manvik nederst til høyre

Er det Hallstein Bast som kommer til å seile opp som favoritt til å ta over i 2018 ? Både Bast og Manvik er kritisk til nåværende rådmann og ønsker skifte i 2018 i følge opplysninger som har lekket ut i media de siste dagene. Har Bast ambisjoner om å avslutte sin karriere som rådmann i Larvik undrer vi. I 2018 er Bast 63 år og etter 4 år som rådmann i Larvik kan han tre over i pensjonistenes rekker. 

Han er utdannet sivilingeniør fra NTH fra 1983. Han var selvstendig næringsdrivende i 10 år som konsulent innen stålberegninger for offshore. Han har også vært prosjektleder av multidisiplinprosjekt i Woodgroup hvor han har vært ansatt siden 1999.(Kilde:Wikipedia)
Fra 2016 er han ansatt som Skien kommunes nye byggesakssjef. Se link til infoskriv fra Bemnningsbyrået.no og til Wikipedia med opplysninger om Bast sin karriere. 

Bøkebloggen forventer forøvrig at det kommer en beklagelse til rådmann Inger Anne Speilberg fra flere av politikerne i  Larvik etter det som har hendt de siste dagene. Hvis ikke beklagelsene kommer så tror vi faktisk at Larvik kommune muligens må lete etter en ny rådmann lenge før 2018. 

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *