Bøkebloggen ønsker å sette fokus på om det finnes snev av korrupsjon i Larvik nå.

<Digimax i5, Samsung #1>

 

Grunnnen til at vi lufter dette nå skyldes alt vi har lest i media de siste 15-20 årene. Vi har også motttat noen innspill og tips denne uken om at det kan være tilfeller i Larvik. Kommer tilbake til dette senere da dette må sjekkes grundig og det vil ta lang tid. 

Drammen Kommune har akkurat  opplevd en meget alvorlig sak hvor to personer nå er siktet. De to korrupsjonssiktede saksbehandlerne i Drammen kommune jobbet i helgene med byggesakene som nå etterforskes. Og ikke nok med at de mottok penger fra utbyggere, de fikk også overtidsbetalt for arbeidet.
Dere kan lese historien fra Drammen i denne linken fra NRK.no. 22 januar 2016

 

Vi ønsker å dele et ferskt innlegg fra bloggeren Geriatriks som mener at Norge er blitt «mafiastyrt» og de finnes over alt i samfunnet. I toppen av næringslivet, i politikken, i idretten og i bedrifter.

 

Se Wikipedias forklaring på korrupsjon. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ikke ønsker å kommentere på blogg eller Facebook.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *