Bøkebloggen ønsker å sette fokus på om det finnes snev av korrupsjon i Larvik nå. 

 

 

Grunnnen til at vi lufter disse tankene nå skyldes alt vi har lest i media de siste 15-20 årene. Og nå de siste dagene med episoder fra Trondheim og Drammen.

Håper mange hørte hoved innslaget på Dagsrevyen tirsdag kveld denne uken. Korrupsjonsjeger sier :  «Går mot en bestikkelseskultur «. 
Mangeårig korrupsjonsjeger Helge Kvamme mener korrupsjon brer om seg i det offentlige. Se link til Dagsrevyen tirsdag 29 mars 2016. 

Drammen Kommune har akkurat  opplevd en meget alvorlig sak hvor to personer nå er siktet. De to korrupsjonssiktede saksbehandlerne i Drammen kommune jobbet i helgene med byggesakene som nå etterforskes. Og ikke nok med at de mottok penger fra utbyggere, de fikk også overtidsbetalt for arbeidet.
Dere kan lese historien fra Drammen i denne linken fra NRK.no. 22 januar 2016

Administrasjonen. Det er politikere som har påstatt at det er korrupsjon i Larvik kommune. Følgende ble uttalt fra talerstolen i kommunestyret i februar 2013. «Er det noen som tror at Larvik kommune er fri for korrupsjon tar de skammelig feil. Det forefinnes korrupsjon, helt klart». Se link til ØP om saken
Slike uttalelser kommer vel ikke uten at disse politikerne vet noe ? Korrupsjon er vel ting som en forbinder med mafiaen ?

Politikerne. Vi har de siste årene sett at Larviks innbyggere har blir blitt behandlet på forskjellige måter i feks Planutvalget. Skyldes dette også korrupsjon og kammeraderi hos medlemmene ?

Næringslivet. Advokater, takstmenn, konsulenter, meglere, utbyggere osv. Det skal vel ikke være slik at en feks må kontakte advokater, takstmenn eller konsulenter i nabofylket hvis en trenger hjelp ? Grunnen er at Larvik er en liten by hvor alle kjenner alle, og det blir vanskelig for ansatte i disse bransjene å hjelpe til. Hvorfor har det blitt slik ?

Vi ønsker å dele et ferskt innlegg fra bloggeren Geriatriks som mener at Norge er blitt «mafiastyrt» og de finnes over alt i samfunnet. I toppen av næringslivet, i politikken, i idretten og i bedrifter.

Se Wikipedias forklaring på korrupsjon. 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ikke ønsker å kommentere på blogg eller Facebook.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *