Roars Gym, det minste men beste treningssenter i Larvik. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bøkebloggen har fått spørsmål om vi ikke kan skrive litt om Roars Gym. Det går rykter om at personlig trenere fra flere av de andre store treningssenterene i byen kommer til Roars Gym for å lære styrke trening. Dette må da bety at Wenche Berger og Roar Innlagen som eier Roars Gym innehar høy kompetanse. 
Bøkebloggen har jo også observert at byens lokal avis ikke noen gang har gitt litt spalteplass til byens beste gym. Derfor håper vi at mange av leserne deler dette innlegget slik at flest mulig får infoen. 

Mange tror at på Roars Gym er det kun plass for «muskel menn». Dette stemmer ikke, her er det muligheter og plass til ALLE. I dag trener det mennesker her i alle aldre. Og det er et utrolig sosialt godt miljø der hvor mange har fått sitt «andre hjem» i sofakroken etter treningene. 

Wenche Berger startet opp med trening i 2004 og  etter noen år med trening så utdannet hun seg  i 2010 til Personlig Trener ved Norges Idrettshøyskole. 
Wenche forteller følgende på hjemmesiden «Noe av det jeg gleder meg mest over i jobben jeg gjør, er å se at jenter – og ikke minst voksne kvinner, får øynene opp for nytten vi har av styrketrening.»
Wenche driver også Fitnessfashion By Wenche og holder til i veldig trivelige lokaler i tilknytning til RoarsGym AS i Larvik. 
Hit kan du komme for å se alle de nydelige stoffene og dekoren du kan få til ditt poseringstøy. Her tar vi også mål av deg og du kan komme til prøver. 
Hun har innredet med en sittegruppe hvor kundene kan sitte sammen og snakke om sine ønsker og behov og en kan samtidig oppleve produksjonen av tøy mens er der.

Roar Innlagen forteller følgende på hjemmesiden: «Trent har jeg gjort siden jeg begynte på skolen, de første årene med fotball og håndball, men etter hvert oppdaget jeg dette med styrketrening – og den gleden det å løfte vekter ga meg. I 1992 tok jeg min PT-utdannelse, men personlig erfaring og tilegnet kunnskap gjennom 30 år med selv å ha løftet vekter, har nok vært den beste skole. Jeg har drevet både Sandefjord og Larvik kroppsbyggerklubb gjennom mange år, da siden bodybuilding og strongman også har vært en stor lidenskap. Jeg har arrangert både NM, Nordisk, samt lokale konkurranser og proff konkurranser innenfor bodybuilding og strongman i over 15 år.»
«Jeg har også selv konkurrert i bodybuilding igjennom 20 år. Og kan krone meg både Norsk og Nordisk mester, hvor jeg også har vunnet overall. Har gjennom dette fått knyttet til meg kontakter og venner over hele verden med samme interesse og lidenskap for det vi driver med alle mann, fysisk fostring. «

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er det manualer fra 1 kg til 70 kg, det vil si at alle finne en som passer

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Diverse apparater, både for å styrke bein og armer

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Diverse apparater i 2 etasje

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mere apparater i 2 etasje

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denne er for de virkelig spreke 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den originale Booty Builder® er den beste treningsmaskinen for å forme ei fin rumpe!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sjefen sjøl i sine glansdager…

 

Les mer om Roar Innlagen på dette innlegget fra Treningsforum.no. 

 

Les mer om Wenche Berger på dette innlegget fra Treningsforum.no 

 

Mere iinfo finnes på Roars Gym sin Facebookside. 

 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har tips om andre flotte plasser. 

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *