Bøkebloggen ønsker også Tikifestivalen for ungdom velkommen, men usikker på om Larvik kommune har økonomi til å bidra. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Larvik kommunen må nå punge ut med 4,6 mill for å dekke Telemark Vestfold Entreprenør AS  sine merkostnader som følge av den fem måneder lange pausen i byggearbeidet fra 1. mars 2015 fram til det ble gitt igangsettingstillatelse igjen 10. august 2015. 

Så leser vi nå at Larvik kommune i fjor høst bladde opp kroner 1.305.000 for en LABO-leilighet i Karlsrogate i Larvik sentrum. Men grunnet en regel i vedtektene om at maksimal eierandel er 10 prosent, ble man kort tid etter nødt til å legge ut leiligheten for salg igjen på det åpne marked.
Her viser det seg at leiligheten i det åpne markedet blir solgt for 1.200.000. Plutselig forsvant nye 105 000 av innbyggernes skattepenger. 

Det råder tydeligvis en inkompetanse i Larvik kommune siden dette kunne skje. Her må det være store hull i kvalitetssikring og nødvendig kompetanse.
4,705 millioner er en stor sum som kunne vært brukt til  sårt tiltrengte prosjekter i kommunens skoler og i eldreomsorgen /helsetjenesten. 
Denne blemma må vel få konsekvenser, både for administrasjonen og personer i planutvalget ? 

 

Bøkebloggen mener nå at Larviks politikere umiddelbart må finne ut av hvorfor slike brølere kan skje i administrasjonen i Larvik kommune. Og tenk hvilken stor Tikifestival vi kunne fått den 20 august 2016 Birgitta Gulla Løken hvis dere kunne brukt disse 4,705 millionene som rant ut i havet. 

Hadde dette skjedd i en privat bedrift så hadde ansvarlige personer fått sparken. Hvorfor skal kommunalt ansatte være fredet ?

 

Les også Bøkebloggens tidligere innlegg » Bør Larvik Kommune slankes» 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *