Larvik kan bli fremtidens by hvor de største firmaene kommer for å kjøpe reklameplass.

 


 

 

 

 

Denne listen viser at Larvik i dag har tre av Norges største bloggere bosatt i kommunen. Og som dere ser av listen så tar det nok tid før Bøkebloggen kan ta opp konkurransen om pallplassen. 

I dag finner vi blogger i alle mulige sjangre. Det er ikke lenger bare privatpersoner som blogger, også bedrifter har for lengst begynt å blogge som en strategi i sin markedsføring. Nå er det blitt uvanlig å se at bedrifter ikke har en egen blogg.

Blogg.no er Nettavisens plattform og det er gratis og enkelt å komme i gang. Et bloggsamfunn som blogg.no gir gode muligheter til å få nye lesere, ettersom andre kan finne bloggen din via «bloggshout», siste innlegg eller på topplisten. På blogg.no vises det i skrivende stund to stk. annonser pr. side. Den ene er plassert over headeren og den andre vises etter hvert innlegg. Alle disse fire bloggene er registrert på blogg.no. 

I Larvik kommune bor nå Mammasom16, Konatil og Pappahjerte har alle blitt hentet av Nettavisen som Side2 bloggere. Bøkebloggen er så langt registrert på blogg.no

 

Under finner dere en kort beskrivelse av de forskjellige bloggene og linker direkte til bloggen. 


Bilde hentet fra bloggens hjemmeside.

Jeg heter Jessica og jeg ble gravid kun en måned etter jeg fylte 16 år gammel. Nå blogger jeg åpent om mammalivet! Jeg driver bloggen «Mamma som 16» hvor jeg deler usensurert både hvordan det har vært å gå gravid som 16-åring, og hvordan min hverdag er nå som mamma. Her er linken til bloggen. 
Bloggen har lesere fra 14 år opp til 30+ (og muligens noen besteforeldre)

 


​Bilde hentet fra bloggens hjemmeside.

Pappablogg for tøffe menn med myke hjerter (og/eller kvinner med løsskjegg). Råd og vink, tips og triks, tant og fjas. Link til bloggen.    
Bloggen har lesere fra 18 til 45. (og muligens noen besteforeldre)

 


​Bilde hentet fra bloggens hjemmeside.

Slå deg ned, ta en kaffe, finn frem strikketøyet og la oss slarve. Om løst og fast, alt og ingenting, hemoroider og smilefjes. Link til bloggen. 
Bloggen har lesere fra 18 til 45. (og muligens noen besteforeldre)

 


​Bilde hentet fra bloggens hjemmeside.

Personene som står bak Bøkebloggen er personer som stort sett er over halvveis i livet. Alle er født, oppvokst og betalt skatt til Larvik kommune i alle disse årene. Men alt som kommer til å bli skrevet om på bloggen er saker som vi kan stå inne for. 
Personene som står bak bloggen har bred arbeidserfaring fra mange forskjellige bransjer. Og som dere har lest på bloggen så vil det bli mye fokus på omsorg og byggesaker i Larvik. Og mye flotte bilder fra hele kommunen vil bli lagt ut på Facebook. 
Bloggen har lesere fra 40 til 80. (og muligens noen ungdommer)

 

Det er faktisk selskaper på nett som ønsker bloggere til å skrive for seg, og betaler etter sigende ganske bra for dette. De tre store bloggerne i Larvik er hentet inn av Nettavisen. Men det er flere andre aktører i markedet som nå observerer at de store firmaene i Norge nå kjøper reklame plass hos de store bloggerne i stedet for å kjøpe plass i papir avisene. 

Mulig det finnes personer eller firmaer i Larvik som ser at det kan bygges opp noe rundt de store bloggerne i Larvik ? 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *