Hovedmassen av eldre som legges inn på sykehus skiller seg ut med svak beinmuskulatur. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Bøkebloggen kom over en artikkel i DN i helgen som setter fokus på at trening er viktig i alle aldre. Forskerne på NTNU skal nå lære helsepersonell å kurere sykdom med fysisk aktivitet. Hele artikkelen fra Dagens Næringsliv kan dere lese her. 

 

Fremover skal fem klinikker ved St.Olavs hospital i Trondheim og CERG-gruppen gi norske leger og helsepersonell råd om hvordan fysisk aktivitet kan brukes i medisinsk øyemed. Helsedirektoratet og Helsedepartementet har utpekt disse til å være Nasjonal kompetansetjeneste for trening som medisin. Legger ved en link hvor dere kan lese mer om hva disse dyktige folkene på NTNU i Trondheim jobber med. 

 

Bøkebloggen har tidligere hatt eget innlegg om Larviks beste treningsstudio, Roars Gym. Ta en titt på linken. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ikke ønsker å kommentere på blogg eller Facebook.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *