«Jeg har aldri vært imot at Røed/Hansen får bygge nytt. Er det så vanskelig for aksjonsgruppa å forstå?​,» lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger Eva Thrane Nielsen. 

Den siste uka har Bøkebloggen hatt flere innlegg med fokus på bygge- og plansaker i kommunen – og i dette gjesteinnlegget forteller Eva Thrane Nielsen oss at  ingen har vel noe imot at oppkjøperne snart rydder opp i Prinsegata, men jeg vil ha sannheten på bordet og likhet for loven.

 Les hele innlegget til Eva Thrane Nielsen i sin helhet under bildet av Grandkvartalet.

 

Sukk hjerte, men brist ikke

Leser i ØP fredag 22. april om Sune Thorstensen og Elise Omsland som fronter aksjonsgruppa: Ja til Grandkvartalet og forsvarer alle planene som er lagt frem.

Jeg har aldri vært imot at Røed/Hansen får bygge nytt. Er det så vanskelig for aksjonsgruppa å forstå? Det er vel ingen som er imot det såkalte ?Grandkvartalet?.

Thorstensen og Omsland etterlyser en konstruktiv dialog, men den må baseres på virkelige fakta, ikke feil perspektivtegninger. Ja, hjertelig velkommen til dialog.

Det er høydene og breddene og all manipulasjon jeg er imot. Alle løgnene som er kommet frem, overraskelsen over rapporten til BIM: Nei, dette visste vi ikke!!!! For noe tull. Sannheten er vel heller at mye vil ha mer.

Hvem setter lapper på feil tegninger på Bylabben? Ser dere ikke at bildet er feil. Jegersborg Terrasse på 4 etasjer som er mye lenger unna på bildet, er blitt høyere enn Grand hotell.

Jeg har også begynt å lure på om det er en eller annen «rik onkel» som står bak og puffer på.

Lover og regler er til før å følges, ikke omgås. Skjønner ikke aksjonsgruppa at det neste som kommer, er sanering av bygninger i Lia, store blokker i Øvre Bøkeligate osv.

Hele videoen som ble vist på Sliperiet er basert på juks som strider mot byens kommunedelplan. Skulle tro det var en hel ny bydel som skulle bygges. Se på bredden på trappene i forhold til menneskene. Se på de åpne plassene. Hvor er arealene tatt fra? De finnes jo ikke.

Ingen vil starte en aksjon «Mot Grandkvartalet» for ingen har vel noe imot at oppkjøperne snart rydder opp i Prinsegata, men jeg vil ha sannheten på bordet og likhet for loven.

Denne saken begynner etter min mening å ligne på de ungene som skriker etter godteri i butikken og holder på så lenge at foreldrene til slutt gir etter og sier ja.

Eva Thrane Nielsen

 

Les også også søndagens gjesteinnlegg fra Kjersti Stub Grøn » JA?! Til hva da egentlig ?» 

Les også Bøkebloggens tidligere innlegg » Bør Larvik Kommune slankes» 

 

Les også fredagens gjesteinnlegg fra byggmester og takstmann Oddvar Andreassen. » Bygge. Plansaker med forviklinger. » 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *