Bøkebloggen fikk sist uke inn et skremmende tips fra en leser. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Bøkebloggen har siste måneden hatt flere innlegg om som har satt fokus på Larvik kommune. I etterkant av disse innleggene så har det kommet inn noen anonyme tips i mail postkassen hos Bøkebloggen. Vi ønsker å lufte dette da det er store muligheter for at dette stemmer. 

Bøkebloggen har også fulgt med de siste 20 årene og vi har observert at det i denne perioden har blitt ansatt mange nyutdannede dyktige medarbeidere i seksjonen Areal og Teknikk. Når disse dyktige medarbeiderne bare etter 2-3 år søker seg vekk fra Larvik kommune så har vi en mistanke om at det kan være flere grunner til dette. Mulig de er for effektive i et «forgubba» miljø etter diverse omorganiseringer.   Eller hva tror leserne ?

Et av tipsene som har kommet inn fra en som kjenner miljøet i Larvik kommune godt kunne oppgitt fortelle at dagen i Feyersgt begynner med en lengre kaffepause, og kl 14.00 samles det til en ny lengre kaffepause. Hvis man ikke stiller på disse kaffepausene, blir man «uglesett».
Hvis dette stemmer så vil vi kanskje tro at dette også er en av grunnene til at Larvik kommune mister de unge dyktige medarbeiderne etter kort tid ? Håper noen kan bekrefte eller avkrefte disse ryktene. 

Bøkebloggen har forøvrig full forståelse for at det akkurat nå går mye kaffe på møtene hvor en skal finne ut hvem som har skyld i skandalen med Larvik Torg. Dette er jo en katastrofe for hele Larvik og spesielt for butikkene i sentrum. Har dere lesere noen meninger om hvem som har ansvaret ?

Bøkebloggen satte 16 mars fokus på om Larvik kommune bør slankes. Innlegget kan leses her. 

Les også innlegget om et varsko til Styreleder og adm direktør i Larvik kommune. Innllegget kan dere lese her. 

Les også gjesteinnlegget fra byggmester og takstmann Oddvar Andreassen. » Bygge. Plansaker med forviklinger. » 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *