Etter lanseringen 1 mars 2016 så har vi i helgen passert 1000 følgere på bloggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 

Personene som står bak Bøkebloggen er personer som stort sett er over halvveis i livet. Alle er født, oppvokst og betalt skatt til Larvik kommune i alle disse årene.
Vi har også sett oss lei på at vi kun har en lokalavis i Larvik og vi mener at det burde vært noen flere media kanaler i byen. 
Og dessverre så sitter vi på viktig informasjon om at det foregår ting i Larvik om dagen som snart  bør se dagens lys. Men alt som kommer til å bli skrevet om på bloggen er saker som vi kan stå inne for. 
Personene som står bak bloggen har bred arbeidserfaring fra mange forskjellige bransjer. Og som du har lest på bloggen så vil det bli mye fokus på omsorg og byggesaker i Larvik. Og mye flotte bilder fra hele kommunen vil bli lagt ut på Facebook. 

 


ØP foto

Som kjent så lanserte disse to herrene i januar 2015 nyheten om at Larvik muligens skulle få en ny nettavis. ØP skrev om dette 23 januar 2015.  
Det har vært stille om satsingen så langt men Bøkebloggen håper fortsatt at den nye nettavisen ser dagens lys. Treschow og Helgeland er to av fire partnere i selskapet Vera Larvik AS som står bak det spennende prosjektet. 

Bjørn Erik Helgeland, kanskje du snart er klar for en kaffekopp sammen med team Bøkebloggen ?

 

Mulig det finnes personer eller firmaer i Larvik som ser at det kan bygges opp noe rundt de store bloggerne i Larvik ?  Bøkebloggen skrev en artikkel om dette 14 april 2016. 

Jessica, Christina og Peter, kanskje dere også er klar for en kaffekopp sammen med team Bøkebloggen ? Sammen kan vi løfte Larvik til å bli Norges Bloggby. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *