Bedehuset-sjef Pål Taklo er frustrert etter at kommunen avslo pergola-søknad, men……

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 


Tegning fra Kokkersvold

Bøkebloggen tror dette ordner seg etter at «hele » Larvik heier på prosjektet ditt. Innlegget vårt på lørdag «Forskjellsbehandling i indre havn» nådde ut til over 10000 personer, 58 personer delte saken på sine Facebook sider, 600 personer liket innlegget og saken ble lest av ca 3000 personer. Og Bøkebloggen gikk rett inn på topplisten i Norge med en 58 plass. 
Stor takk til alle dere som leste innlegget og heier frem prosjektet til Pål Taklo ! Og Bøkebloggen gleder seg åpningen 1 juli, med pergola på plass. 

Dette viser at denne saken engasjerer mange i Larvik og takk for alle kommentarene som kom i går. Bøkebloggen observerer nå at mange mener at det er noen personer som får spesial behandling både hos politikere og administrasjon i Larvik kommune. Bøkebloggen håper at medlemmene i nåværende Planutvalg setter fokus på om disse påstandene er sanne og setter dette på agendaen i et av de neste møtene. 

Bøkebloggen kjenner ikke lover og regler i byggesak, men ligger ikke område på brygga i Larvik under reglene som har med strandsonen ? Vi følger såpass med at vi vet at det er forskjellige regler innenfor 100 meter grensen og utenfor 100 meter grensen. En hytteeier som søker endringer på sin hytte i strandsonen må forholde seg til disse strenge reglene og som regel sendes disse sakene inn til Fylkeskommunen på høring. Skjelden slike saker blir haste behandlet. 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *