Bøkebloggen deler denne fredagen ut ukens rose til sentrums eneste bank. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Bøkebloggen mottok denne uken en mail fra en person som hadde en glad historie å fortelle. 

I forbindelse med et oppgjør av et dødsbo så skulle denne personen avslutte noen kontoer i to av Larviks banker. Personen forteller at dette ble håndtert på forskjellige måter. Kontoene i Larvikbanken ble avsluttet og gjort opp i løpet av 10 minutter. Pengene ble umiddelbart overført og pengene var på arvingens konto dagen etter. Fantastisk , tenk å ha en slik bank i Larvik !

Men i Norges største bank DNB  var det ikke like enkelt. Her ble personen også godt mottatt av rådgiver som tok kopi av papirene. Men denne banken er så stor at slike dødsbo saker blir skannet inn og oversendt til en egen avdeling sentralt. Dette medfører at pengene ikke blir overført før tidligst om en uke.  

Bøkebloggen mener at dette fortjener ukens rose til Larvikbanken. Dette beviser vel bare at små lokale banker yter den beste servicen og det er viktig at Larviks innbyggere bruker denne banken slik at sentrum kan beholde den i mange år til. 

 

Hvis dere ønsker å skifte til Larvikbanken er det bare å ta en titt på hjemmesiden. 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *