Bøkebloggen leser i dag at Larvik kommune også har oppdaget ulovligheter hos Nicanders nabo Anders Hatlo på Lamøya. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bildet er ikke fra Lamøya, men fra Seilerhytta

 

Lokalavisa hadde stort oppslag om Nicanders bryggeprosjekt 24 mai.  Vi leste her at nabo Anders Hatlo hadde blitt kontaktet av avisa men han ønsket å holde seg taus. Når nå Larvik kommune har oppdaget bygging uten tillatelse på hans eiendom også så skjønner Bøkebloggen hvorfor det var vanskelig å kommentere naboens ulovligheter……

Bøkebloggen observerer også at grunneier og Høyre politiker Gjert Gjertsen liker dårlig saken som har oppstått på eiendommen hans på Lamøya. Vi regner med at han nå blir enda mer overrasket når Larvik kommune nå sender nye pålegg til en ny hytteeier. 

Vi håper nå at Larvik kommune skjønner at det foregår en del bygging uten at det blir søkt om i forkant. Bøkebloggen håper ikke at dette blir det nye slagordet i Byggesak, «Bygg først, søk i ettertid. Så ordner det seg «

 

Ta også en titt på torsdagens innlegg om problemene med kloakklukt i sentrum av Larvik. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *