Team Bøkebloggen tar nå en ukes studietur til flotte Budapest.


 

Bøkebloggen er så heldig å ha gode venner som bor i Budapest. Vi reiser bort for å hente masse god inspirasjon og ideer for byutvikling i Larvik. Ønsker jo spesielt å se Mathallene og Byheisene. Mange drømmer jo om Mathall i Larvik og byheis fra Tollboden og opp på Bøkkerfjellet. 

Budapest er en fantastisk fin by og vi anbefaler alle å ta noen ferie dager her borte. Vi er utrolig heldige som har venner som guider oss rundt her og får da sett mye på få dager. Det er bare å begynne å lese seg opp på den flotte byen som har nesten 2 millioner innbyggere, se link til Wikipedia. 

Vi kommer til å legge ut en del bilder fra Budapest i løpet av uken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *