«Denne debatten må noen av de som har ansvaret for styre og stell i kommunen nå ta» lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger, tidligere bedriftseier og Høyre politiker John Flessum

Les hele innlegget til John Flessum i sin helhet under bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

En spade er en spade

I ØP 9. juni skriver Thore Brastein i svært klare ordelag hva utallige Larvik-borgere synes å mene om byens ledelse, politisk og administrativt, og som klart er byens svakeste punkt for tiden.

Tiden syntes å være overmoden for at noe bør gjøres, snarlig.

All videre framdrift i Larvik vil være avhengig av om man er i stand til å fremskaffe dyktige og kreative ledere og tilsvarende, en kultur folk flest vil ha respekt for. I dag virker alt for mye ute av kontroll, en ukultur.

Alt dette vet de fleste, men ingen har tort å gi uttrykk for dette skriftlig. Det er for mye kjentfolk og venner man ikke kan risikere å støte. Småsamfunnets store svakhet. Det er derfor prisverdig at noen setter de riktige ordene på det man mener er galt. Det å kalle «en spade for en spade». Denne debatten må noen av de som har ansvaret for styre og stell i kommunen nå ta. Den «tiskingen og hviskingen» som nå foregår, kan vi ikke leve med i lengden.

John Flessum

 

I ØP 9. juni skriver Thore Brastein i svært klare ordelag hva utallige Larvik-borgere synes å mene om byens ledelse, politisk og administrativt,

Les også også tidligere gjesteinnlegg fra Kjersti Stub Grøn » JA?! Til hva da egentlig ?» 

Les også Bøkebloggens tidligere innlegg « Bør Larvik Kommune slankes» 

 

Les også tidligere gjesteinnlegg fra byggmester og takstmann Oddvar Andreassen. » Bygge. Plansaker med forviklinger. » 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *