«Dette kan bli lokomotivet som kan utvikle sentrum og Larvik by» sier Thore Brastein i dagens gjesteinnlegg. 

Les hele innlegget i sin helhet under bildet.

 


 

Endelig – det nytter i Larvik!

Det var med stor glede og inspirasjon jeg tok for meg side 1 og 6 i ØP onsdag 15. juni og fikk følelsen av at:

Endelig –  det nytter! Takk, Thore Liverød og Alfa Eiendom! Etter flere inspirerende telefonsamtaler og møte med deg for en stund tilbake. Jeg viste du hadde noe på gang og at du er en spennende person med gode tanker og ønsker for byen og Larvik Kommune. Ikke alle tror det. Du var nære ved å gi opp hele Larvik, men heldigvis har du stayerevne til å stå løpet – helt ut.

Selv om prosjektet med visjonære planer for Larvik læringssenter i sentrum av byen vår har en vei å gå, vel så ser det svært lovende ut. Her finner man mange av elementene som undertegnede og mange andre sterkt har kritisert Grandkvartalet for.

Dette kan bli et nytt og fantastisk signalbygg – også i Larvik. Dette kan bli lokomotivet som kan utvikle sentrum og Larvik by. Dette har en mening. Dette kan bli starten på å få mennesker og liv i sentrum og som kan generere handel, møteplasser, utsikt, terrasser, konserter og kafeer.

Endelig!

Et prosjekt som etter hvert kanskje kan tilføre Larvik by og sentrum flere hundre mennesker – daglig.

Takk også til det internasjonalt kjente og respekterte arkitektselskapet Snøhetta som har latt seg inspirere og samarbeide med lokale Verket, Cecilie Verde og hennes medarbeidere.

Nå snakkær vi!

Thore Brastein

 

I ØP 9. juni skriver Thore Brastein i svært klare ordelag hva utallige Larvik-borgere synes å mene om byens ledelse, politisk og administrativt,

Les også også tidligere gjesteinnlegg fra Kjersti Stub Grøn » JA?! Til hva da egentlig ?» 

 

Les også tidligere gjesteinnlegg fra byggmester og takstmann Oddvar Andreassen. » Bygge. Plansaker med forviklinger. » 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *