«Det er enhver ansvarlige leders fordømte plikt å støtte sine medarbeidere – på godt og vondt!», lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger Thore Brastein. 

De siste ukene  har Bøkebloggen hatt flere innlegg med fokus på bygge- og plansaker i kommunen – og i dette gjesteinnlegget setter Thore Brastein fokus på hva som er så spesielt med våre folkevalgte og vår administrasjon i Larvik kommune.

 Les hele innlegget i sin helhet under bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En vond opplevelse !

I et innlegg i ØP fredag 17. juni «presser» Tom Henning Ruud og Hege Eick Kjell Ronald Hansen og flere til å være til stede på politiske møter hvor Grandkvartalet behandles og diskuteres. Greit nok!

Tirsdag denne uken deltok derfor Kjell Ronald Hansen og flere på møtet i Planutvalget hvor det under eventuelt var annonsert et «skarpt» brev. Fire modige og oppegående planutvalgsmedlemmer beskylder Ruud og Eick for uriktig informasjon vedrørende manipulerte og uriktige illustrasjoner. At Ruud og Eick også i sitt innlegg beskylder «oss» for usannheter for så være. I saken om Grandkvartalet opplever man så mangt.

Menneskelig sett satt jeg med en vond følelse. Jeg opplevde en ansatt som etter fattig evne forsøker å «redde» sitt profesjonelle yrkesliv, samtidig som hun fortsetter å tåkelegge saken og sine uttalelser.

Du hadde det vondt og jeg innrømmer gjerne at der og da følte jeg med deg, – men du har deg selv å takke. Den kommunale behandlingen av Grandkvartalet har stått til stryk og du har vært en vesentlig del av det.

Det jeg imidlertid reagerte sterkest på og som er skremmende, er på hvilke måte kommunalsjef Tom Henning Ruud og rådmann Inger Anne Speilberg sviktet sitt lederskap ved å la «jenta» stå der alene. Det er enhver ansvarlige leders fordømte plikt å støtte sine medarbeidere – på godt og vondt! Det er dere som er ledere og ansvarlige for århundrets mest skandaløse byggesaksbehandling i Larvik Kommune.

All honnør til Øyvind Hunskaar, Gunnar Eliassen, Julien Piombino og Marie Offenberg for uredd og godt politisk håndarbeid. Spesielt vil jeg fremheve Marie Offenberg som tar ansvar og står fram i kommunen vår som en uredd og ærlig politiker fra Høyre. Kan det være en fremtidig ordfører? Hun kan ha en flott fremtid i det politiske Larvik. Det samme kan dessverre ikke sies om Høyres leder Bjarne Steen. Han må ha blitt en «mare» for partiet Høyre og hadde nok en «flau dag på jobben».
Det samme om Arbeiderpartiets «tause» Turid Løsnes og Steinar Nyland som ville «la det ligge der» og ulme videre. Utrolig!

 

Thore Brastein

 

Les også innlegget fra Thore Brastein hvor han skriver varmt om Snøhettas planer for Bøketunet.

Les også innlegget fra Finn W Fjellanger som skriver om Alfa Eiendom sine planer i sentrum. 

Les også innleggene fra Bøkebloggen angående pågående saker i Planutvalget. Hvem har sagt hva ?

Les også tidligere gjesteinnlegg fra byggmester og takstmann Oddvar Andreassen. » Bygge. Plansaker med forviklinger. » 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *