Larvik kommune har dessverre fått en omsorgsledelse hvor ansatte har fått munnkurv og avvik feies under teppet


 

Etter at Bøkebloggen de siste månedene har hatt mange innlegg om omsorgen så har det kommet inn mange skremmende historier. Flere av tilbakemeldingene gjelder hvordan pårørende opplever den siste tiden til sine kjære på sykehjemmene i Larvik. 

Bøkebloggen har fått mange henvendelser fra fortvilte pårørende som prøver å komme i dialog med både kommunlasjefen for Helse og Omsorg og hennes ledere. Det viser seg at dette er vanskelig og det kan virke som ledere og ansatte har fått munnkurv. 
Fortvilte pårørende forteller også at avvik som meldes inn på uheldige opplevelser hos brukerne ikke blir tatt tak i. 

Etter å ha lest gårsdagens blogginnlegg «Larvik kommune har utviklet en ledelseskultur der etikk og medmenneskelighet er blitt skjøvet ut på sidelinjen.» så forteller dette det meste om hva Larviks innbyggere møter når de trenger hjelp.
Hele innlegget til Torgeir W Scancke kan leses på denne linken. 

Og atter en gang kjører helse og omsorgsledelsen over de ansatte, og omorganiserer som de vil. Og unskylder seg med krav i samhandlingsreformen. Hvor er politikerne ? Og politkerne bør kreve at de ansatte og brukerne av tjenesten blir hørt.

Nå er det på tide at politikerne i Helse og omsorgskomiteen tar tak. Det er vel ikke slik vi vil ha det ?

 

Ta også en titt på Bøkebloggens innlegg » Halvparten av sykehjemspasientene har en smertefull død».

Bøkebloggen skrev 9 mars  innlegget  » Svikt i samhandling mellom sykehus og kommunen. «

Bøkebloggen skrev 6 mars innlegget » 90 åring sendt som pakke post»  

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ikke ønsker å kommentere på blogg eller Facebook.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *