Bygg nye småleiligheter med salgspris fra 1,3 til 2,2 millioner kroner


 

Bøkebloggen observerer nå at det ferdigstilles nye store boligkomplekser i Larvik sentrum og mange av leilighetene er ikke så langt solgt. Grunnen til dette kan skyldes flere ting. Utbyggerne priser leilighetene for høyt for å få mest mulig fortjeneste, standard og kvalitet er for dårlig i forhold til pris eller er markedet i Larvik mettet ? 

Vi har også merket oss alle de unge som vil flytte hjem til Larvik igjen og som roper på Grandkvartalet. Men vi tror noe av problemet er at leilighetene i de nye prosjektene blir priset for høyt slik at det er 60+ menneskene som har råd til å kjøpe disse. Boligkompleksene som i dag ferdigstilles i Larvik har priser fra 3 mill og oppover. 

Hvis Grandprosjektet noen gang blir blir bygd så kan det muligens være en ide å gjøre som i Holmestrand hvor utbyggerne tilbyr ett- og toroms leiligheter på mellom 28 og 45 kvadratmeter, med salgspris fra 1,3 til 2,2 millioner kroner. Disse leilighetene ble revet bort i løpet av en måned etter salgsstart av prosjektet. 

Vi tror også at dette er muligheten for å trekke de unge tilbake til Larvik igjen og at det blir en blanding av yngre og gamle i de nye boligprosjektene. 

Les om hvordan Holmestrand Utvikling AS har lykkes med sin satsing på salg av småleiligheter. 

Les også Bøkebloggens tidligere innlegg hvor vi har satt fokus på kvalitet på nybygg «Money talks-Quality walks»

Les også saken Bøkebloggen skrev 4 april 2016 om et stort byggeprosjekt hvor det var jukset med det meste. 

Les også innlegget om et varsko til Styreleder og adm direktør i Larvik kommune. Innllegget kan dere lese her. 

Les også gjesteinnlegget fra byggmester og takstmann Oddvar Andreassen. » Bygge. Plansaker med forviklinger. » 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *