Denne uken har det vært mange spenstige kommentarer på bloggens innlegg. 

Bøkebloggen skrev et innlegg om hvordan byens utbyggere «truer» Larvik kommune og får godkjent sine planer som ikke er i henhold til lover og regler. 

Dette innlegget skapte engasjement hos leserne og de fleste kommentarene kom på Facebook. Men det kom også inn et par kommentarer på selve innlegget i bloggen. Disse ønsker vi å legge ut her fordi dette viser at noen i Larvik ikke har satt seg inn i hva som skjer i byen vår. Men Bøkebloggen er glad for at vi har en del personer som virkelig har forstått hva som foregår og prøver å fortelle alle i Larvik at lover og regler skal følges når utbyggingsprosjekter blir godkjent. 

 

Kommentaren under kom en sen natt fra tidligere kelner på Grand, tidligere ansatt i Larvik kommune og nå kunstner Ragnar J. Jensen. 

Det må vel bare være ØP ‘s ansatte som er glad for å lese disse 3 som skriver , skriver og skriver om hvor forferdelig det blir i Larvik. De som har mulighet og økonomi til å gjøre noe, skal på død og liv skremmes vekk fra byen.
Håper at vi snart er spart for skrivekløen til disse » Mot en hver bevegelse» skribentene.
Håper vi snart får en oppblomstring av unge mennesker som skriver om hvordan de vil ha byen. Nå er det jo bare skribenter med «BEST FØR» som forteller hvordan de ville ha det hvis de hadde noe og investere med

Kommentaren under er Bøkebloggens svar til Ragnar J. Jensen på det han skrev.

Ragnar J Jensen: Takk for nattens kommentar. Først en oppklaring, det er ikke på ØP du har lagt igjen denne kommentaren på. Du er nå inne på Bøkebloggen, Larviks nye media kanal. Men sikkert riktig som du skriver at ØP sine ansatte leser bloggen. Men til din informasjon så ble innlegget i går godt mottatt av Larviks befolkning. Flere hundre var inne og «liket» saken og den ble lest av flere tusen. Dette medførte faktisk at Bøkebloggen havnet på topplisten i Norge. 
Til slutt, det er ingen i Larvik som er i mot utbyggingen, men ALLE ønsker at dette skal skje etter lover og regler.

Kommentaren under er fra tidligere bedriftseier og Høyre politiker John Flessum

Det er godt at Ragnar Jensen er ute av posisjon her i byen. Maken til manglende respekt for politikerne og deres planer. I 2015 valgte kommunens borgere inn de som skulle representere oss de neste 4 årene i et styre. Styret har i en plan ( byplan) beskrevet hvordan de mener vi bør forholde oss til utbygging av byen vår, slik at vi sikrer et godt resultat over tid. Planen er enstemmig godkjent av styret. En enkelt privat utbygger nekter å tilpasse seg denne planen og begrunner det med at prosjektet ikke vil bli lønnsomt hvis de ikke får det som de vil.
Dette er altså det Ragnar Jensen trykker til sitt bryst. Skit i lover og regler. Høk over Høk. Sannelig godt vi slapp unna slike holdninger i det nye kommunestyret.

 

Les også Egil Lærums Åpne brev til rådmannnen hvor han etterlyser svar.

Les også innlegget fra Thore Brastein hvor han kommenterer tidligere innlegg. 

Les også innlegget fra Finn W Fjellanger som skriver om Alfa Eiendom sine planer i sentrum. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *