Mange mener nå at Brastein, Hansen og Fjellanger bør bli hedret av Larvik kommune for jobben de har gjort for kommunen og byen.


Foto: Nils Erik Kvamme,ØP

Redaksjonen i Bøkebloggen har det siste året innhentet masse dokumentasjon om prosjekter som er bygd i Larvik kommune de siste årene. Og etter at vi lanserte bloggen 1 mars i år har vi også fått tilsendt en mengde tips om de samme sakene. Dette er både anonyme tips og fra folk som kan dokumentere sine saker hvor de forteller hvordan de har blitt behandlet i Larvik kommune og av noen av de useriøse utbyggerne i Larvik. 

Det er en grunn til at regler finnes, og disse må også de store utbyggerne overholde. Og det er ikke hyggelig å bli utsatt for en slik urettferdighet og forskjellsbehandling i en kommune. Vi tror folk i Larvik ikke bryr seg om slikt, før man har blitt utsatt for det selv

Alle er kjent med at noen politikere i Larvik kommune for en tid siden mente at det foregikk «korrupsjon» i Larvik kommune og det tror vi faktisk foregår etter å ha gjort denne innhenting av dokumentasjon de siste årene. Bøkebloggen har skrevet flere innlegg om dette tidligere. 

Vi vil også tro at den grundig jobben Brastein, Hansen og Fjellanger har gjort de siste årene har medført at de også sitter med mye informasjon om hva som skjer i Larvik. 

Bøkebloggen har også observert at innleggene til disse tre er grundig dokumentert og det vises til lover og regler i Larvik som SKAL følges.

Til tross for dette så er det noen som fortsatt ikke skjønner hva som foregår i forbindelse med utbyggingsprosjektene i Larvik. Grunnen til det er selvfølgelig at disse personene ikke har satt seg inn i sakene og bare slenger ut kommentarer som ikke kan dokumenteres. Og de samme personene mener at utbyggerne bare kan kjøre sine prosjekter uten at lover og regler i Larvik følges. 

Vi tror det blir en spennende høst i Larvik når mange viktige saker skal behandles i kommunen. Dette skal gjøres samtidig som rådmann takker for seg og ordfører og resten av politikerne får en stor jobb med å få økt tillit hos Larviks innbyggere. 

Og hvem vet om det muligens vil komme saker i media om korrupsjon og useriøse utbyggere ?

 

Bøkebloggen skrev et innlegg sist uke hvor vi satte fokus på kommentarer på bloggen. 

Bøkebloggen skrev også et innlegg om hvordan utbyggerne i Larvik «lurer» inn ekstra høyder på sine prosjekter. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *