«Per Manvik, jeg tror du mister mange velgere i Larvik når du skriver slike leserbrev» skriver dagens gjesteblogger Arne Sandnes

Les hele innlegget under bildet.


Foto. Langsveien.no

Dette var motbydelig lesing Per Manvik

Jeg har nå forstått at Thore Brastein på nytt har hisset deg opp på grunn av et leserbrev hvor du blir nevnt. Jeg tror faktisk Brastein «traff spikeren på hodet» nok en gang. Når du nå ber han om å slutte å ytre seg i avisen fordi han ødelegger Larviks omdømme så bør du nok muligens se deg litt tilbake selv. 

Å kaste sten i glasshus er et ordtak som benyttes for å beskrive at man ikke skal kritisere andre for ting man gjør selv.

Skal jeg fortelle deg hvorfor de som kunne tenke seg å flytte til Larvik for å bo eller skape arbeidsplasser vegrer seg? Det er faktisk på grunn av all støyen i det politiske miljøet i Larvik kommune og der har du de siste årene vært en av hovedpersonene hvor mobbing og barnslige morsomheter har vært viktigere enn saklige politiske avgjørelser. 

Et slikt leserbrev skrevet på denne måten fra en folkevalgt politiker er også med på å gi et uheldig omdømme til Larvik og er ikke med på å «Løfte Larvik» til nye høyder. Og når du i tillegg er gruppeleder i Fremskrittspartiet så blir dette enda mer feil. 

Jeg er helt enig i det du skriver, » Det vi trenger i Larvik nå er positive holdninger og optimisme og en samlet politisk vilje til fornying og nytenkning som kan forløse den uslepne diamanten – som Larvik kommune er.»

Men jeg har dessverre helt mistet troen på at Larvik får til dette så lenge du sitter i det politiske miljøet. Jeg hadde faktisk troen på deg en periode og da fikk du også min stemme ved valget. Men etter å kontaktet deg flere ganger om viktige saker og også hatt møte med deg så har jeg mistet troen på deg. Jeg gikk fra dette møtet med lovnader fra deg om å ta tak i dette, men når ingen ting skjer så har du ikke tillit lenger.

Per Manvik, siden du forsøker å gi inntrykk av at du er Larviks mobbegeneral som sier du vil ta tak i mobbingen på skoler  m.m. her i kommunen, så bør du nå gå foran som et godt eksempel og først stoppe mobbingen i det politiske miljøet i Larvik. 

Arne Sandnes

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ikke ønsker å kommentere på blogg eller Facebook.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *