Kontrollutvalget, Planutvalget og Helse-og omsorgskomiteen i Larvik kommune får en travel høst

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå er ferien over og vi tror det blir en spennende høst i Larvik. 

Det har stormet rundt ledelsen i Helse-og omsorg i sommer. Bøkebloggen har skrevet om dette i flere innlegg. Et av innleggene kan dere lese her.
Og i dette innlegget finner dere link til Torgeir W. Scancke sin historie.    
Leder av Helse-og omsorgskomiteen Bente Seierstad samler sine medlemmer til møte 31 august og mange i Larvik forventer nå at disse sakene blir tatt tak i

Grandkvartalet ble lagt ut på høring rett før sommerferien. Saken skal nå til behandling i løpet av høsten. Vi håper nå at ALLE politikerne nå setter seg inn i saken før de skal ta de viktige beslutningene.

Leder av Planutvalget Steinar Nyland og byggesaksjef Janne Kvisvik vil også få en hektisk høst. Dessverre så er det utbyggere i Larvik som har ført Larvik kommune bak lyset. Under oppføringen kan både utførelse, materialvalg og mangel på kontroll og oppfølging forårsake feil. Ofte blir ikke slike feil synlige før det har gått en tid. Når feilene blir oppdaget så tar ikke de useriøse utbyggerne tak i dette og retter opp i feil og mangler. 
Flere saker er nå anmeldt til Larvik kommune og blir nå i høst fulgt opp med kontroller. Andre saker har gått til forliksrådet og fortvilte kjøpere har også engasjert advokater for å få ryddet opp. 

Leder av Kontrollutvalget Gjert Gjertsen har også en del saker han nå må ta tak i. Her kan dere lese om utvalgets oppgaver. 
Bryggesakene på Lamøya og ansettelsen av leder i kommunalteknikk er saker som Kontrollutvalget må ta tak i.    

Og orføreren får også en travel høst, det er fortsatt mange som venter på svar etter å ha utfordret han i leserbrev. 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *