«Det er en skam hvordan det på død og liv skal administreres og omorganiseres», lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger, tidligere overlege Kjell O. Skavdal

Les hele innlegget til Kjell O. Skavdal i sin helhet under bildet. 


Foto: Kjell O. Skavdal 

Overlege Kjell O. Skavdal etterlyser svar fra Karen Kaasa

Takk,Arne Bredvei, for at du som kjenner dette feltet ut og inn nå tar bladet fra munnen i ØP !

Det er en skam hvordan det på død og liv skal administreres og omorganiseres. Du påpeker så rett at ordninger som er prøvd og funksjonerer godt,nå skal kastes på båten av organisasjonskåte administratorer der Karen Kaasa troner på toppen som helse og omsorgssjef i kommunen.

Jeg har gjentatte ganger utesket et svar fra henne vedr. Larvik Helsehus og de økonomiske disposisjoner omkring dette, men uten å få svar – eller at ØP trenerer innlegg og dermed hindrer adekvat respons.

Lege Inger Johansens oppfordring ble heller ikke fulgt, noe jeg har mast om lenge i ØPs debattspalter.

Hvis publikum og politikere skal holdes uvitende om administrasjonens gjøren og laden i er det godt at Arne Bredvei tar dette opp i klartekst.

Det er nok hemmelighold nå og konsekvensene må de eldre og syke bære foruten at hjemmesykepleierne må løpe og kjøre enda fortere. Er det sykdom blandt dem, må tempoet økes for å rekke flere pasienter. Det sier seg selv at lengre reiseveier og sentralisering på Kanalgata ikke tjener pasienter og pleiere.

Det er økonomisk tenkesett som ligger bak her, koster Larvik Helsehus for mye, er leiekontrakten med SiV for dyr? Nå er det på høy tid at det kommer et svar på dette.  

Kjell O.Skavdal

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ønsker å ha inn gjesteinnlegg på Bøkebloggen.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *