«Det må nå komme flere «tunge» aktører på banen, svært viktig for det er framover nå det virkelig vil tilspisse seg «, skriver byggmester og takstmann Oddvar Andreassen i sitt avskjedsinnlegg. 

Hele saken kan dere lese under bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Avslutning fra Oddvar Andreassen​.

Undertegnede har i senere tid vært delaktig i samfunnsdebatten vedr Grandkvartalet via pressen og diverse sosiale medier. Som bakgrunn for innleggene er min ringe kjennskap til div byggesaker etter nærmere 50 år i bygge- og takstmannsbransjen. Har forsøkt kun å diskutere sakens sider og ikke personer, har sågar foreslått alternative utviklingsmåter slik at Røed og Hansen kan realisere sine planer. Så altså, jeg er i utgangspunktet svært positiv til Grandkvartalet.

Pr i dag er jeg fremdeles meget overbevist om at jeg og for den saks skyld også Larvik kommunes rådmann (konferer 4-mannsboligen i Byskogen) har eller får rett i at overordnede byplaner vil få en avgjørende del i sluttbehandlingen. Skulle det til slutt, mulig først om flere år vise seg at så ikke blir tilfelle vil jeg da være den første til å strekke hendene i været.

Jeg innser at denne viktige store saken nå umiddelbart (i dag) bør løftes opp på ett mye «tyngre» nivå faglig sett, spesielt vedr de juridiske spørsmålene som bør stilles og få ett svar. Mulig at saken også bør rettslig belyses. På det juridiske nivået saken nå sikker får er jeg blank, jeg er ikke jurist men kun en vanlig «byggemann» med forhåpentlig noenlunde sunt bondevett. Det er derfor jeg nå sier at jeg ikke har flere nye ting eller saker å tilføye, så i fare for kun til stadighet å gjenta meg selv på ett for lavt ikke juridisk nivå vil jeg overlate arenaen til andre «tyngre» aktører.

Sett i forhold til størrelsen på saken og hvor mange den til slutt vil påvirke er diskusjonsforumet bemerkelsesverdig smalt, det er en skam. Det må nå komme flere «tunge» aktører på banen, svært viktig for det er framover nå det virkelig vil tilspisser seg. Så kom på banen, spesielt noen jurister. Takk for meg og takk til ØP og Bøkebloggen for fine spalteplasser.

 

Med hilsen Oddvar Andreassen

Tenvik.

 

Les også saken om fra i går Grandkvartalet – 4 manns bolig i Inges gate.

Les også søndagens innlegg fra en ung kar oppvokst i Larvik. Mann 34 og Grandkvartalet

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *