» Det må være lov å komme med ønsker og drømmer!», lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger, tidligere overlege Kjell O. Skavdal

Les hele innlegget under bildet. 


Foto: privat

I HAVE A DREAM ! EN DRØM!

Kjære rådmann og politikere i Larvik!

Har nettopp lest innlegget sakset fra Stavanger Aftenblad der en tidligere avdelingsleder ved sykehjem og nær pårørende skriver om sine erfaringer. Les det folkens på denne linken.

Jeg kunne ikke la være å komme med min kommentar ! Vi befinner oss i en brytningstid der det skjer forandringer i vårt lokale helse- og omsorgstilbud. Det må være lov å komme med ønsker og drømmer! Min kommentar var slik :

«Slik fortalt ,rett fra levera fra en fagperson og nær pårørende må det gripe en om hjerterøttene. Ikke overdrevet, men ren og skjær opplevd realisme. En advarsel, hvordan vil vi ha det i fremtiden – eller hvordan vil vi IKKE ha det. Ikke som på det beskrevne sykehjemmet i Stavanger, men som på Manglerud-hjemmet i Oslo. Der er det spa,du kan få et glass vin eller handle i butikken. Gjøre som du selv vil, innenfor visse grenser selvfølgelig.
Tenk å kunne få den omsorgen og vite at du er trygg, og være sikker på at du får hjelp til å få av deg tissebleia NÅ. Slippe å vente i en time eller to. Å vite at du blir forstått, at pleieren forstår målføret ditt, er og en trygghet. Selv om hun er mørk i hudfargen og smiler blid!
Det å kunne velge måltid blant flere, ikke nødvendigvis a la carte.»

«Da kunne det være hyggelig å seile inn i aftensolen og vite at dette skal bli bra idet døren slår i hjemme for siste gang!»

Vennlig hilsen

Kjell O. Skavdal
gammeldoktor og revmatolog

 

Les også innlegget til «Søster» Lia hvor hun etterlyser svar fra Larvik kommune. 

Les også innlegget til tidligere overlege Kjell O. Skavdal hvor han etterlyser svar fra kommunalsjefen i Larvik kommune. 

Les også saken fra en bruker om hans erfaringer «Helse og sosial»

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ikke ønsker å kommentere på blogg eller Facebook.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *