«Per Sortedal , du står frem som et eksempel til etterfølgelse!», lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger, tidligere overlege Kjell O. Skavdal

Les hele innlegget til Kjell O. Skavdal i sin helhet under bildet. 


Foto: larvik.kommune@no

EN KOMMUNALSJEF SOM STÅR FREM!

Per Sortedal står prisverdig frem og forklarer hvorfor han tror møtet med Snøhettas sjefsarkitekt Ingebjørg Skaare ble slik at vi skjems. Et fullstendig bortkastet møte sa hun. Slikt er ikke morsomt å høre. Aller minst for Tore Liverød som ønsket å komme med et tilbud i forkant.

Derfor er det så flott av kommunalsjefen å stå opp med en forklaring og gi bakgrunnsopplysninger. Samt minne de folkevalgte på hva de har vedtatt selv om det ligger en tid tilbake.

En slik kommunalsjef som Per Sortedal står det respekt av. Han ønsker å opplyse sitt publikum og gi en plausibel grunn til møteflausen.
Men det å stå frem slik krever mot og uttrykker et reelt ønske om korrekthet. Det å se publikum rett i øynene med de riktige bakgrunnsopplysninger er flott! Likeså å friske opp politikernes hukommelse.

Skulle ønske at en kommunalsjef til her i kommunen ville stå opp på samme vis.

Nemlig kommunalsjef Karen Kaasa i Helse og Omsorg.

Hun kunne forklart hvorfor Larvik Helsehus har blitt slik det har blitt og økonomien omkring dette. Hvor mye betales til SiV i husleie? Hvorfor har hun ikke villet ansette leger for å dekke kommunlale AKUTTPLASSER i helgene, men satse på legevakten i stedet? Det er ikke godt nok,derfor benytter ikke fastlegene dette i ønsket grad.

Per Sortedal , du står frem som et eksempel til etterfølgelse!

Takk!

Kjell O.Skavdal

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ønsker å ha inn gjesteinnlegg på Bøkebloggen.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *