«Søndags- og gladmelding fra Helse-og Omsorgsfronten, » lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger, tidligere overlege Kjell O. Skavdal

Les hele innlegget under bildet. 


Foto:privat

GLADMELDING PRESTELØKKA!

Søndags- og gladmelding fra Helse-og Omsorgsfronten! Fra min gode nabo som har førstehåndsnytt fra Presteløkka som pasient der, meddeles at opptrening går strålende og flotte medarbeidere fortjener stor ros. Mat og stell er førsteklasses og hun føler seg sterkere og mer selvhjulpen allerede etter få dager, hvilket også bekreftes av sønnen!

Vi som naboer kan også se et bedre og sikrere ganglag og gåpåhumør som har blitt kveiket ytterligere opp idet hun er hjemom etter klesskift. Det eneste skår i gleden til 90-åringen var at hun ikke fikk bruke IPaden sin på Presteløkka da det ikke var internett der, hun vil gjerne holde seg orientert må vite! Og avisene går over på Paden i våre dager.

Da dukket komiteleder i helse og omsorg, Bente Seierstad opp og vår gode nabo fortalte at hun ikke hadde Wifi-dekning. Dette kunne ikke den gode komiteleder Bente erfare uten å gjøre noe med det – og vips skulle det ordnes Wifi på Presteløkka.

Vår gode nabo er ikke sikker på at det blir i hennes tid, men det er vel ikke verre enn å få inn en router og etablere et Wifi nettverk.

Teknisk går slikt å få til på dagen er jeg sikker på! Takk på vegne av de eldre og Pad-frelste på Presteløkka.

Der tror jeg forresten også SeniorNett i Larvik også har en oppgave! 2.okt. 2016 – dagen etter Eldredagen

Kjell O.Skavdal

 

Les også innlegget til «Søster» Lia hvor hun etterlyser svar fra Larvik kommune. 

Les også innlegget til tidligere overlege Kjell O. Skavdal hvor han etterlyser svar fra kommunalsjefen i Larvik kommune. 

Les også saken fra en bruker om hans erfaringer «Helse og sosial»

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ikke ønsker å kommentere på blogg eller Facebook.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *