» Vi vil nødig bli ført bak lyset at det er andre aktører inne i bildet i denne for Larviks så meget viktige sak!», skriver Arild Jacobsen i kveldens gjesteinnlegg. 

Les hele innlegget under bildet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

GRANDKVARTALET «INVESTORER»!

I lys av debatten om Grandkvartalet er det kommet opp mye beskyldninger og støy fra alle parter. Både sakelige men også usakelige. For mange har det godt på helsa løs med påstand om både det ene og andre samt personlige beskyldinger!

Det kan ikke være bra for hverken en by under utvikling eller spesielt de to boligutviklere Røed/Hansen som må stå fremst i rekkene å forsvare et gigantprosjekt som har vakt så stor debatt i lokalavisa.

Høyder og volumet blir så store, langt utover den nye vedtatte byplan, som gjør at prosjektet har vanskeligheter å falle i smak hos det politiske flertallet, ei heller store deler av byens befolkning, som tross alt skal leve med dette de neste 100 år!

Byens sentrumshandel og handelsstand har lidd og er blitt sterkt redusert i mange nå. Det blir de også fremover pga. treneringer fra investorene som vil ha i «pose og sekk», til tross for Grandkvartalet ble godkjent for utbygging i 2010!

Vi vil derfor be herrene Røed/Hansen å bekrefte at de er de hovedeierne av Grandkvartalet og at de står bak utbyggingen av dette kvartal.

Vi vil nødig bli ført bak lyset at det er andre aktører inne i bildet i denne for Larviks så meget viktige sak!

Larvik by bør snarest få mulighet til å utvikle seg til den by som vi alle ønsker den skal være, slik at vi kan komme oss videre.

I håp om en felles glede og gjensidig utnyttelse av et kvartal som kan berike oss alle i Larvik bør vi også vite hvem vi skal forholde oss til i dette maktspill om byens fremtid!

Arild Jacobsen

 

Bøkebloggen skrev en sak hvor vi satte fokus på hvordan prosjektene i Larvik blir godkjent, Her ser vi resultatene.

Les også Egil Lærums Åpne brev til rådmannnen hvor han etterlyser svar.

Les også innlegget fra Thore Brastein hvor han kommenterer tidligere innlegg. 

Les også innlegget fra Finn W Fjellanger som skriver om Alfa Eiendom sine planer i sentrum. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *