«Jeg som pårørende er henvist til en kom.dir som aldri svarer og alltid er på møter, » lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger Tone M. Torgersen

Les hele innlegget under bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Kjære vene !

Bøkeskogen eldresenter er en hodepine for kom.dir om dagen, for det var nok ikke meningen at sakene skulle bli omtalt i det hele tatt. Men det må være bedre å få rettet opp i dette slik at alvorlige ting ikke gjentar seg hvert år. Selvfølgelig er det mindre jobb med alt som kan skyves under teppet slik at overflaten ser pen ut, men det slår nesten uten unntak tilbake som kanonkuler når det først blir kjent.

Men selv om de ansatte nå har fått munnkurv av Kåsa, og svarer at de ikke får lov til å snakke om noe der oppe ( noe som kan skremme fanden av flatmark – spesielt i et samfunn der vi skal være åpne sier kom.dir Kaasa at man skal være tause.)

Jeg som pårørende er henvist til en kom.dir som aldri svarer og alltid er på møter. Jeg hadde satt stor pris på å få en orientering om tingenes tilstand der oppe. før jeg leser det i avisen.

Uansett – ventilasjonssystemet i hver leilighet på Bøkeskogen må renses snarest, for det er vel aldri gjort før. – se bildet fra soverommet til min mor under her. Likeledes er loftet oppholdsrom for en koloni av flaggermus som bråker fryktelig og legger fra seg ekskrementer som igjen lokker inn mus som igjen er smittebærere. Leilighetene mangler ventiler og eneste luften er via ventilasjonsanlegg og et åpent vindu/dør. Jeg stusser over at mamma er kontinuerlig forkjølet og har mye vondt i hode, men har aldri det hjemme hos meg. Men dette er vel målt av kommunen selv.


Ventilasjon på soverom


Flaggermus på loftet

Så var det rotter. Rottene leker i hagen der oppe, og årsaken er nok at de gamle mater fuglene sies det. Men da er det jobb for vaktmesteren også. Men – gi de gamle mat i kantinen på lørdager, og sørg for å løfte sakene fram i lyset så folk får tillit til dere i kommunen. Folk som jobber der har alt for mye vondt i hode de også.

Rydd opp !

Tone M. Torgersen

 

Les også innlegget til «Søster» Lia hvor hun etterlyser svar fra Larvik kommune. 

Les også innlegget til tidligere overlege Kjell O. Skavdal hvor han etterlyser svar fra kommunalsjefen i Larvik kommune. 

Les også saken fra en bruker om hans erfaringer «Helse og sosial»

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ikke ønsker å kommentere på blogg eller Facebook.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *