» Er det mulig Per Manvik? Du som er selvutnevnt kommunegeneral mot mobbing og som stadig ønsker å stå fram som forkjemper for kommunens omdømme?», lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger Thore Brastein. 

 Les hele innlegget i sin helhet under bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En skam!

Tirsdag sto FrP»s leder og «ubestridte konge» i Larvik fram ved to anledninger på NRK TV nyheter og proklamerte «oppsigelse» av Karen Kaasa, komunalsjef for Helse og Omsorg. Undertegnede trodde ikke hva han så og hørte. Er det mulig Per Manvik? Du som er selvutnevnt kommunegeneral mot mobbing og som stadig ønsker å stå fram som forkjemper for kommunens omdømme? At en arbeidsgiver, det er det du er her Manvik, står fram i beste sendetid og på landsdekkende fjernsyn uten å tenke deg om og sleivete uttale: «Nå for’a finne på noe annet å drive på med»!  Slik behandler man ikke ansatte verken som kollega eller ansatt..

Utelukkende for å håpe på en politisk gevinst og komme fram i media, uttaler en av våre folkevalgte seg uten å tenke på hvilke konsekvenser det kan medføre for han selv eller ikke minst kommunen. Det vitner om en lite moden person med mangelfulle vurderingsevner og som ikke burde ha plass blant Larviks folkevalgte. Det kan umulig være kvalitetssikret verken med rådmann, ordfører, andre partiledere eller kommunestyre.

Larvik Kommune sliter, kanskje mer enn noensinne, med sitt omdømme på flere punkter. Rådmann, ordfører og kommunestyre har nok av oppgaver å ta fatt på. Når kommunen nå står i innledningsfasen til å ansette ny rådmann, gjør Per Manvik’s uttalelser oppgaven til en nærmest håpløs utfordring. Hvem ønsker seg til en slik utsatt stilling, i et slikt miljø og til en slik kommune med frykt for å få «sparken» direkte på landsdekkende TV?

Mer en noen gang er det viktig for Larvik at ordfører og kommunens rådmann i tiden fremover viser solid og fast ledelse og kvalitetssikrer både ansatte og politikere. Det handler om verdigrunnlag.

La meg avslutningsvis gjøre det klart at jeg ikke har noen mening eller ståsted om den tragiske saken.

Men en slik oppførsel fra en folkevalgt og «partieier» fortjener verken kommunalsjef Karen Kaasa eller Larvik Kommune. Personalsaker hører hjemme hvor de skal bli behandlet. Ikke i munnen eller hodet til Per Manvik.

Thore Brastein

 

Les også tidligere innlegg fra Thore Brastein som het «En vond opplevelse». 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *