«Jeg har av pleiere fra andre steder blitt fortalt at avviksystemene er så kompliserte og infame at de ansatte velger å la være å skrive dem.», lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger Tone M. Torgersen. 

Les hele innlegget til Tone M. Torgersen i sin helhet under bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Avviksystemene i Helse og Omsorg

Jeg har av pleiere fra andre steder blitt fortalt at avviksystemene er så kompliserte og infame at de ansatte velger å la være å skrive dem. Når en ansatt skal skrive et avvik skal det gjøres i et innviklet og kontrollert system der det først må godkjennes som avvik av avdelingsleder,- før det kan det rapporteres som avvik og sendes tilbake. Om ikke det godkjennes,- forkastes det og kommer ikke fram noe sted.

Og når administrasjonen er mer opptatt av å springe rundt og bortforklare ansvar med å sette munnkurv på folk framfor å forbedre tilstandene og dialogene i det de kaller for et åpent samfunn – så er sannsynligheten for forbedringer svært liten.

Jeg er bare en irriterende og utskjelt pårørende som er usigelig glad i mamman min og som ikke finner meg i at man får utlevert ei folkevogn når man har blitt forespeilet en Mercedes i det man forlater enn Rolls Roys.

Kjære administrasjon : ikke glem å gi de gamle i kommunen et måltid varm mat på lørdager – skvis heller alle unødvendige og betalte møter,lunsjer og julebord. La folk ta med mat hjemmefra slik at dere bidrar dere også. Folk er syke og gamle og kan ikke lage mat selv .

Dagsenteret på dette stedet trenger en oppvaskmaskin også !

Dugnaden og ånden for å skape et bedre helsetilbud for gamle i Larvik er i gang !

Tone M. Torgersen

 

Les også innlegget til «Søster» Lia hvor hun etterlyser svar fra Larvik kommune. 

Les også innlegget til tidligere overlege Kjell O. Skavdal hvor han etterlyser svar fra kommunalsjefen i Larvik kommune. 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ikke ønsker å kommentere på blogg eller Facebook.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *