«Verdens vakreste solnedgang» sier campinggjestene på Omlidstranda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 Larvik kommunes største campingplass Omlidstranda i idylliske Brunlanes har ca 650 vogner der alle har gratis internett gjennom fiber i bakken, fasilitetsbygget har tørketromler og barna kan velge mellom offroadsykling, skating, fotball, volleyball, minigolf eller klatring.

Blant de mange kvalitetene som gjestene setter pris på, er de fire strendene,  til sammen 15 mål med sandstrand. Badestrendenes innbyrdes plassering gjør at man nesten uansett hvilken kant det måtte blåse fra, vil finne le på en av dem! For noen år siden investerte Omlidstranda i egen strandrensemaskin, og ukentlig i sesongen sørger maskinen for «preparering» av strendene og fjerner rusk og rask.

Med sine 27 campingplasser og ca. 400.000 gjestedøgn er Larvik landets største campingkommune.

Bildene under er tatt på Omlidstranda en dag i slutten av oktober i år. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 

Ta også en titt på innlegget om den flotte Elvestien i Larvik. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *