«På tross av etterslepet på 266 millioner ønsker kommunen å bygge på Stavernshallen for kr 60 millioner.» skriver byggmester og takstmann Oddvar Andreassen i dagens gjesteinnlegg. 

Les hele innlegget under bildet. 

 VEDLIKEHOLD KOMMUNALE BYGG

Interessant lesning i ØP om dagen vedrørende vedlikeholdsetterslep på 266 millioner ved de kommunale bygninger. Politikere er igjen overrasket!! Det burde De ha liten grunn til for dette har undertegnede- og mange andre påpekt tidligere. Jeg har flere ganger sagt at gamle bygg som ikke brukes bør gis bort eller selges, da slipper man videre vedlikeholdskostnader i fremtiden og mann ville i tillegg fått noe frigjort kapital.

På tross av etterslepet på 266 millioner ønsker kommunen å bygge på Stavernshallen for kr 60 millioner. Spiller ikke noe rolle sier kommunalsjef Per Sortedal, det er to forskjellige budsjetter! Vel, Sortedal og sikkert mange av de folkevalgte har sikkert mye bedre utdannelse og mere i «hode» en undertegnede men i min enfoldighet trodde jeg alle pengene kom fra samme sted, oss skattebetalere.

Hvor dum kan jeg bli.

 

Oddvar Andreassen.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *