Gratulerer Larvik med den nye skøytebanen på torget. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skøytebanen har blitt bygd gjennom et samarbeid mellom Larvik kommune, næringslivet i Larvik, politikere og finansieringspartnere. Finansieringen av banen er bidrag fra følgende :  Larvik By AS (200.000,-), Sparebankstiftelsen DNB (finansiering 700.000,-), Norsk Tipping (spillemidler 300.000,-), Kommunestyret for dets bevilgning (500.000,-) samt sponsorer. 

Her er det en del bilder fra dagens store åpningsshow. Det var oppvisning av en stor gruppe fra Tønsberg Turn Isdans og det var konkurranse med tre av Larviks gamle skøytestjerner, Bjørg Eva Jensen, Roger Strøm og Tom Erik Oxholm. Ordfører klippet snoren og sto for den offisielle åpningen. Tilslutt ble banen åpnet for alle og det ble et yrende liv med folk i alle aldre på isen. 

Banens åpningstider blir fra 09-20 mandag-onsdag, fra 09-22 torsdag-lørdag og 11-20 søndag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *