Headvisor er hyret inn for å bedre samspillet mellom politikere og toppledelsen i Larvik kommune.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Headvisor hadde også oppdraget for Larvik kommune med å få på plass ny rådmann i Larvik . Som kjent ble valget tidligere assisterende rådmann Jan Arvid Kristengård. Kristengård gikk inn som prosjektleder 1 mars 2017 og starter som rådmann i nye Larvik kommune 1 januar 2018. 

Headvisors prosess som resulterte i at Kristengård stod igjen som eneste rådmannskandidat ble også tildelt dobbeltrollen for å kjøre organisasjonsutvikling hos politikere og toppledelsen i Larvik kommune. 
Det betyr at dette firmaet og de samme personene også arbeider med et prosjekt for å bedre samhandling mellom de folkevalgte og administrasjonen i Larvik kommune.

Vi mener at dette oppdraget skulle vært satt bort til et annet firma som ikke har vært involvert i ansettelse av ny rådmann. 

Prosjektleder Kristengård skal nå få på plass ny toppledelse og vi håper nå at kommunalsjef stillingene blir lyst ut på nytt. Larvik ansatte som kjent tidligere rådmann Inger Anne Speilberg som bygde ny toppledelse. Hun valgte som kjent å forlate sin «synkende skute» siden hun ikke fikk garanti for at hun ble tildelt stillingen som prosjektleder i den nye kommunen.

Hvorfor skal Headvisor kjøre en prosess nå før ny toppledelse er på plass ?

Hvorfor er ikke de 8 politikerne fra Lardal dratt med i denne prosessen ? 

I følge lokalavisen i dag så endte Headvisors møte i forrige uke opp med at en politiker forlot heldagsmøte om samarbeid etter å ha følt seg angrepet. På møtet deltok et knippe sentrale lokalpolitikere og administrasjonstopper. Headvisor mål med møtet var å bedre samspillet i de kommunale korridorer i Larvik.

Er det noen som vet om Headvisor sitt prosjekt er lukket for offentligheten ?

 

Headvisor tilbyr rådgivning innen rekruttering, headhunting, krisehåndtering, karriere og lederutvikling. Les mer om Headvisor på denne linken

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *