«Nå tre år etter med 2 avslåtte byggesøknader og en rettsak er jeg stemplet av Larvik kommune som en kriminell miljø synder,» skriver Hans Gunnar Edwardsen i dagens gjesteinnlegg. 

Les hele saken under bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Bøkebloggen

Når Makta rår 

Jeg er eier av mitt barndomshjem i Nevlunghavn og oppholder meg store deler av året her som pensjonist. Eiendommen ligger innenfor den såkalte «Vernesonen» som har som formål å bevare den opprinnelige bebyggelse på stedet. Jeg overtok eiendommen i 1995 og har renovert den med sikte på å tilbringe min alderdom på stedet.

Den siste delen av denne prosessen ble påbegynt i 2014 med å sette i stand Bryggerhuset som var i en nokså dårlig forfatning og trengte et nytt tak. Tanken var å reparere huset ved å skifte ut det som var ødelagt og beholde det mest mulig som det var. For Bryggerhuset er en del av familie historien og fungerte helt utmerket med hensyn til størrelse og rom inndeling på loft og hovedplan. Ingen ting av denne utbedringen var søknadspliktig etter vår forståelse av Verneplanen.

Arbeidet ble satt igang våren 2014 med demontering av taket og det viste seg snart at byggets tilstand var langt dårligere enn antatt. Kort oppsummert var det omfattende råte skader på bunn sviller og reisverk, setningsskader på grunnmur og pipe og peis. I denne nokså nedslående situasjonen begikk jeg den kardinalsynden at jeg unnlot å søke Larvik Kommune om lov til å fortsette prosjektet med mitt Bryggerhus.

Nå tre år etter med 2 avslåtte byggesøknader og en rettsak er jeg stemplet av Larvik kommune Plan og Bygg som en kriminell miljø synder. Utleggene og tapene er nå kommet opp i kr. 300 000,- og huset står uferdig og med nye runder med søknader. Jeg har mottatt brev fra LK med injurierende innhold og med usannheter, rene fakta blir underslått og begrunnelser for avslag baserer seg på «SKJØNN». Dette ordet skjønn kan omskrives med «Min Makt rår» jeg er fullkommen og du er bare en ussel person som har å forholde deg til hva jeg bestemmer.

Med denne erfaringen med Larvik Kommune Plan og Byggesak slutter jeg meg fullt ut bak de klagene som Julien Piombino har skrevet brev om til Ordfører og ØP.

Han tør der andre tier, for det er frykten som styrer når makta rår.

Hans Gunnar Edwardsen 

 

Les også dagens tidligere innlegg på Bøkebloggen om «NÅ HAR LARVIKS POLITIKERE ENDELIG VÅKNET

Les også onsdagens innlegg på Bøkebloggen om samme sak, «TOM HENNING RUUD KJENNER SEG IKKE IGJEN I JULIEN PIOMBINOS KRITIKK

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *