Vi håper TNT lykkes med vanninitiativet sitt. For vann vil også vi ha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Fullt trykk til spruten står i fontenen på Larvik torg! 

TNT er som kjent forkortelsen for det giftige sprengstoffet (trinitrotoluen/C₆H₂(NO₂)₃CH₃). Her hos oss i Larvik har vi vår egen TNT formel.

Redaktøren i Østlandsposten Terje Svendsen og gruppeleder i Ap Turid Løsnæs, uten sammenlikning forøvrig. Når disse to T’ene kommer sammen, smeller det! Når den 4. statsmakt (vår eneste lokalavis/presse) sammen med gruppeleder i det regjerende partiet i vårt lille lokalsamfunn slår seg sammen og lager avisreportasje, smeller det så til gangs!

Smallt gjorde det igjen den 19. mai, når tospannet Terje «and» Turid (TNT) vil ha vann i byens fonter i sommer. Med overskrifter som «…for dumt uten vann i fontene» og «Hun VIL ha vann…» er det skapt et voldsomt engasjement og eksplosivt press på at vannet skal sprute, koste hva det koste vil! «Hvis det står på økonomi, så må vi få beskjed om det fra administrasjonen slik at det eventuelt kan bevilges nødvendige midler» sier gruppelederen. Ja så enkelt er det…

Med flere hundre reaksjoner holder klokelig de øvrige 34 valgte politikerne våre munn. Her er det fort gjort å støte potensielle bystemmer fra seg om man stiller spørsmål rundt dette initiativet. For hvem av oss i byen ønsker ikke vann i fontenene?

Redaksjonen i Bøkebloggen tar av seg hatten for hvordan redaktøren og gruppelederen har fått opp trykket på å få vann i fontene i sommer.

Nåde den eller de som måtte våge å gå i mot dette initiativet – fullt trykk til spruten står! 

Vi håper TNT lykkes med vanninitiativet sitt. For vann vil også vi ha!

Hva som skal strykes av budsjettet for å få vann i fontene vet vi ikke.

Men vi har alle lært at sammen er TNT dynamitt mht. å skape engasjement, så har du et ønske om strakstiltak, utover vedtatt kommunale budsjettet, er det ikke tvil om at du bør kontakte tospannet TNT.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *