«Nå får jeg håpe spaden settes i jorden førstkommende mandag morgen kl 07.00 slik at byggene kommer opp snarest, lykke til.» skriver Oddvar Andreassen.

 

Ankesvar Grandkvartalet.

Nå i dag den 13.06.17 foreligger svar på ankebehandlingen vedr Grandkvartalet fra fylkesmannen vedr Larvik Bys Vel og andre sin anke datert 19.12.16. Anken ble avvist og kommunens politikere kan da selv bestemme at overordnet byplan og statlige plan- og bygningslov kan avvikes for NOEN utvalgte tiltakshavere (i dette tilfelle Hansen- og Røed) mens andre borgere må følge reglene slavisk. Altså, politikere kan da i fremtiden uten problemer utøve forskjellsbehandling i plan- og byggesaker.

Så kan altså noen ymse politikere i ymse partier med knapt flertall i løpet av noen møter varig endre en hel by for alle borgere for alltid (endringene er ikke reverserbare). For ett ansvar det blir lagt på Deres skuldre.

OK jeg tok feil, trodde i min enfoldighet at det skulle være forutsigbarhet for befolkningen i plan- og byggesaker og at gjeldene lover måtte følges av alle men slik er det altså ikke.

Nå får jeg håpe spaden settes i jorden førstkommende mandag morgen kl 07.00 slik at byggene kommer opp snarest, lykke til.

 

Oddvar Andreassen

Tenvik.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *