For jævelig, unnskyld språket men jeg mener det. 

Tegning: Kjell Ronald Hansen

Fylkesmannen tok ikke klagen til følge og opprettholder kommunestyrets vedtak den 14.12.16 av reguleringsendringen for Grandkvartalet. Det er delte meninger om dette vedtaket i Larvik. Mange har kommentert saken inne på Bøkebloggen.

Men det er en kommentarer fra en leser som sier en del om saken. 

 

For jævelig😖 unnskyld språket men jeg mener det. 

Sammenligner byen vår som ett blomsterbedd og da setter man ikke de største blomstene fremst. De kan stå bak og regjere og da får de små det lyset og sola de trenger for å trives.

Det samme gjelder mennesker. Men når det er penga som rår så driter vi i mennesklige hensyn..her er det den nye og store egoisten som skal ha lys og sol…fryktelig trist utvikling av byen og egentlig i mange byer