Politikerne i Larvik tok sommerferie etter onsdagens kommunestyre og avsluttet med en velfortjent matbit på Pakkhuset

Les hele saken under bildet av Skotta og Bedehuset. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Har Larvik kommune «klippekort» på Pakkhuset / Grand Hotel ?

Vi leste 30 mars 2017 at Quality Grand Hotel Farris får drive restaurant i Pakkhuset i indre havn i Larvik fram til 31. desember 2022. Da går også leieavtalen for stedet ut.

Hotellet fikk leie Pakkhuset i 2008 med en leie på 10.000 kroner det første året  og 15.000 det neste. Denne avtalen har senere blitt fornyet flere ganger. I 2012 ble leieforholdet fornyet til å gjelde fram til 2022, og leien ble satt til ca 25.000kroner,

Selv om eierne av Pakkhuset uttalte at de var veldig godt fornøyd med leieprisen og samarbeidet med kommunen ,så betyr vel ikke dette at Larvik kommune kun skal arrangere lunsjer og middager her ?

Larvik har i dag mange flotte spisesteder som sikkert gjerne tar i mot ansatte / politikere i kommunen. Vi mener det ikke er mer enn rett og rimelig at Larvik kommune rullerer på de spisestedene som har kapasitet og plass til kommunens arrangementer. Vi nevner Skotta, Bedehuset, Farris Bad, Bølgen, Glassmesteren, Bøkekroa, Hotel Wassilioff  m flere. 

Vi anbefaler at nye Larvik kommune fra 1 januar 2018 rullerer på plassene når ansatte / politikere skal ha sine arrangementer. Det er tøff konkurranse i bransjen og ALLE trenger kommunens bidrag. 

 

Les en tidligere sak om «Forskjellsbehandling i Indre Havn».

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *