29 juli 2017 følger  deLillos opp sin lange tradisjon med utekonsert i Kjerringvik. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Festivalen arrangeres her på Fornet i Kjerringvik.

 deLillos er i år eneste band på scenen.

Ideen til årets konsert fikk sitt utspring i bandet siste innspilling «La oss bli fri for all nostalgi» som i sin helhet ble tatt opp med kun en mikrofon.

Konserten i Kjerringvik blir i tillegg til en konsert på Jomfruland de eneste i dette formatet denne sommeren.

Lars Lillo-Stenberg skriver følgende på bandets hjemmeside: 
«»Vår siste plateutgivelse «La oss ble fri for all nostalgi» har et akustisk lydbilde. Dette er første gang vi har brukt et «unplugged» oppsett som et gjennomgående utrykk på en hel produksjon. Siden dette var en flott erfaring for oss, så har det inspirert oss til å legge opp til noen få konserter iløpet av sommeren, der vi gjør det samme. Helt siden vi oppsto på åttitallet og frem til idag, har den akustiske gitaren vært flittig brukt som hovedelement i musikken vår. Derfor har det også vært en naturlig konsekvens at jeg har gjort konserter solo, kun med en akustisk gitar. Nå, med erfaringer fra siste plate, er det på tide at hele bandet slenger seg på og gjennomfører dette utrykket på en hel konsert. Ikke bare til glede for seg selv og publikum, men også til glede for sangene i seg selv, hvor spesielt tekstene får en annen innramning. Noen vil kanskje hevde at de kommer enda mer til sin rett nettopp da. I år har vi valgt Kjerringvik som et godt og passende sted til en slik anledning.»»

Billetter til konserten kan kjøpes her: http://www.ticketmaster.no/event/delillos-akustisk-billetter/542075 eller på Hemgrillen i Tjodalyng.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere ikke ønsker å kommentere på blogg eller Facebook.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *