Hovlandbanen tirsdag 5. september kl 18.00 og onsdag 6. september kl 18.00.


Foto:cirkus Arnardo

Cirkus Arnardo ble født ut av en drøm om å skape et norsk cirkus i særklasse. Så tidlig som 1949 så cirkuset sin første forestilling i regi av cirkusartist og multitalent Arne Arnardo fra Sarpsborg, og har siden den gang underholdt den norske befolkning gjennom generasjoner. 

Drømmen ble sådan sann, og Cirkus Arnardo er i dag en velkjent norsk merkevare og landets mest omtalte cirkus. Med fokus på underholdningsverdi og kvalitet er troppen igjen klar for den norske landeveien.

Denne sesongen har cirkusdirektør Arild Arnardo fylt opp teltet med spennende artister i verdensklasse. Ta en titt på programmet på denne linken. 

LARVIK, Hovlandbanen tirsdag 5. september kl 18.00 og onsdag 6. september kl 18.00.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *