«Og gang på gang har spørsmål blitt tilbakevist fra ledelsen «,  skriver Tone M. Ambjørnsen i dagens innlegg. 

Les hele innlegget under bildet. 

Alarmed Medical Woman Witnesses Colleagues Inner Office Romance
Licensed from: Feverpitched / yayimages.com

Administrasjonen har en posisjon til å forbedre forhold som er kritikkverdige.

 Det er utvilsomt en alvorlig svikt i sektoren, og det er utelukkende slik at lederne må bære sitt ansvar her. Det er de som mottar meldinger og avviksrapporter og om de ikke får det,- så må mellomledere svare for det til sine ledere.

Administrasjonen har en posisjon til å forbedre forhold som er kritikkverdige.

Det er ikke en eneste politiker som kan gjøre noe uten at det legges fram en sak og at det er enighet om å gjøre noe med utfordringene.

Gang på gang har en fremtredende politiker i Larvik fremmet sterk motstand mot hendelser i kommunen og stilt spørsmål til lederne etterhvert som ØP eller enkelte innbyggere har løftet kritiske pekefingre mot sviktende omsorg og fallende kvalitet.

Og gang på gang har spørsmål blitt tilbakevist fra ledelsen.

Nå er nok nok, og det er ikke tillitsvekkende at ledere blir så høye på seg selv,sitter så trygt i stolene sine og hever lønn på bekostning av liv, sikkerhet og helse.

Hjelpetrengende og helsepersonell på gulvet har krav på forutsigbare og tilrettelagt forhold som igjen blir en økonomisk gevinst for kommunen på sikt. Det må være et mål å sikre sektoren og være tett på virkeligheten til de mest sårbare gruppene.

Nå må man ta de nådeløse beslutninger om å sette inn nok personell slik at de personene kan fungere med hyppigere besøk fram til alarmer er på plass igjen.

Tone M. Ambjørnsen 

 

Les også  innlegget «Skyld ikke på de ansatte på gulvet» på denne linken.

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *