Bygg et innendørs badeland, hotell og restauranter langs Revstien

BANGKOK, THAILAND - NOVEMBER 9: Unidentified people play slide a
Licensed from: FrameAngel / yayimages.com

Flytt containerhavna til Porsgrunn og bygg Europas største badeland på Revet.

Tenk hvilken turistatraksjon dette kunne blitt for alle turistene som reiser med Super Speed til/fra Hirtshals. Og hvem vet om ikke Color Line om noen år flytter sine Strømstad ferger til Larvik. 

Siden det nå begynner å gå opp for folk i Larvik hvordan havnevesenet råkjører for å få bygd en terminal som ingen har bruk for, så håper vi Larviks politikere nå stopper dette. Godset som idag passerer Larvik havn kommer/går til destinasjoner som ligger alt for nær Larvik til at det er behov for bane i dag.

Derfor må det gjøres en skikkelig konsekvensutredning først og her bør det også gjøres en utredning om containerhavnens fremtid. 

Innbyggerne på Torstrand begynner også å bli lei av ei havn hvor det er så mye støy at det til tider ikke er mulig å sitte ute. Og støyen har visstnok økt med den nye container krana. Det hyler i vinsjer og smeller når containerne treffer asfalt. Dette er noe som skjer fra tidlig morgen til seint på kveld. 

Bøkebloggen håper derfor at Larviks politikere nå stopper terminal etableringen inntil Bane Nor har bestemt seg for trase gjennom Larvik. Og hvorfor ikke samtidig utrede containerhavnens fremtid. Flytte den til Porsgrunn og frigjør hele området til badeland, hoteller, kontorer og restauranter 

Det er nå snart et år siden en av Larvik Høyres politikere sto frem i lokalavisen og ønsket seg ei gigantisk sklie ned hele Prinsegata i sentrum. Og ønsket seg en idédugnad i regi av kommunen og løfte det politisk. Hva har skjedd med planene om sklia ? 

Håper derfor at Larvik Høyre ser positivt på forslaget om å bygge Europas råeste badeland på Revet !

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *