«Det er muligens på tide å skjønne at prosjektet LHK ikke har livets rett med så høye ambisjoner,» skriver Jan Helge Holm Johansen i dagens gjesteinnlegg. 


Bilde: wikepedia

LHK nå igjen! Mere rot ut av skapet!

Det er muligens på tide å skjønne at prosjektet LHK ikke har livets rett med så høye ambisjoner.

Uansett hvem som er leder og styreformann, det blir like mye rot uansett. Det er ikke første gangen de har lurt alle rundt seg.

Det har vist seg at LHK ikke er så populære som menigheten og politikerne har påstått. Det er selvfølgelig ikke nok med ca. 500-600 tilskuere pr kamp, hvorav halvparten kommer inn gratis.

Det er en merkelig holdning at hvis det ikke kommer inn nok penger til satsing for å være i Europatoppen, er det like bra å legge ned driften. Det har vel vist seg mange ganger at det ikke er mulig å skaffe så mye penger som dette krever. Den type satsing vil jo bety at man på nytt må opp med lønninger og frynsegoder for å beholde de beste spillerne. I tillegg må det kjøpes inn spillere til høy pris. De beste er jo dyrest.

Ingen kan vel påstå at det er god Larviksreklame at LHK til stadighet er i medias søkelys på grunn av dårlig økonomi. Det må vel være utelukkende negativt for byen. Må muligens være politiker for å mene noe annet.

LHK har også informert formannskapet om situasjonen. Det er jo av politikerne de allerede har fått 6 millioner kroner av fellesskapets penger, og det til ingen nytte. Dette er penger som kunne vært brukt til mange gode formål til beste for alle.

Når LHK nå støvsuger sponsormarkedet helt ned til kr. 100,-, blir det lite eller ingenting igjen til lag og foreninger som driver med barne- og ungdomsaktiviteter.

Jeg leser på ØP nett at Larvik Turns Håndballgruppe gir kr. 20.000,- og Larvik Turns hovedforening gir kr. 10.000,- til å støtte LHK. Dette er penger som skulle vært brukt til barn og ungdom i Larvik Turn, og som ikke burde vært gitt til profesjonelle spillere. 

Som Turn-medlem, er dette en skam å konstatere.

 

Jan Helge Holm Johansen

 

Les også et tidligere innlegg » Seks mill. på to år!» på denne linken. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *